facebook

Πολιτική Αλλαγών

ΑΛΛΑΓΗ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προιόν της επιθυμίας σας εντός προθεσμίας 28 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προιόντων, υπό την ρητή προυπόθεση ότι το προς αλλαγή προιόν παραμένει άθικτο και αχρησιμοποίητο . Αλλαγή για δεύτερη φορά, ήτοι αλλαγή των ήδη αλλαχθέντων προιόντων δεν επιτρέπεται. Συγκεκριμένα σχετικά με τις επιστροφές: 
  1. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.
  2. Το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.
  3. Το προιόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
  4. Να έχει προηγηθεί σε κάθε περίπτωση ή από μέρους σας άμεση επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα την ημέρα παραλαβής ή το αργότερο την επομένη εργάσιμη.
  5. Επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 
Όλα τα προϊόντα μας περνάνε από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Αν ωστόσο το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
  • Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6981998874
  • Καλέστε την ACS Courier και επιστρέψτε το δέμα στην διεύθυνση   Αρχ. Μακαρίου 11 (KE.ΠΑ.Β.Ι.) T.K. 45 221, Ιωάννινα, Τ.Θ. 104, Εργαστήριο 208. θα αναλάβει είτε να σας αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν με ένα καινούργιο είτε να σας κάνει επιστροφή των χρημάτων σας. Στην περίπτωση της αντικατάστασης, θα χρειαστούμε 5-7 εργάσιμες ημέρες για την αποστολή του νέου προϊόντος. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Στην περίπτωση που είχατε πληρώσει με αντικαταβολή θα γίνει κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Το ποσό που θα σας επιστραφεί θα αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και των τυχόν εξόδων αποστολής.
ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ
Ο επισκέπτης/πελάτης, με την αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης και την περιήγηση στο Ηλεκτρονικό κατάστημα, δηλώνετε υπεύθυνα ότι είσθε νομικά ικανός να συνάψετε την παρούσα σύμβαση καθώς επίσης και να κάνετε χρήση του Καταστήματος υπό τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ. Επίσης, ως επισκέπτης/πελάτης του Καταστήματος συμφωνείτε και αποδέχεσθε ότι είσθε οικονομικά υπεύθυνος για κάθε χρήση του Καταστήματος συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων που διαμένουν με εσάς και έτσι συμφωνείτε να επιβλέπετε κάθε χρήση του Καταστήματος η οποία γίνεται από ανηλίκους χρησιμοποιώντας το όνομά σας. Η Εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων των συμβούλων και εργαζομένων της, ευθύνεται μόνον για δόλο ή βαριά αμέλεια και μόνον για θετική ζημία και η ευθύνη της αυτή δεν δύναται να υπερβαίνει την αξία των πωλούμενων Προϊόντων.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!